Juridisch advies en overeenkomsten

Overeenkomsten en contracten horen bij het leven van een ondernemer. Want het is onmogelijk om zonder degelijke overeenkomsten of contracten efficiënt te ondernemen. Denk maar aan huurovereenkomsten, managementovereenkomsten, leningen, familiecharters, leasings, aandelenovereenkomsten en dadingen, of het papierwerk bij de verkoop, overname, fusie of splitsing van een bedrijf.

Fair en evenwichtig

De grote uitdaging? Met de complexe huidige wetgeving tussen de bomen het bos blijven zien, en overeenkomsten opstellen of ondertekenen die fair en evenwichtig zijn, en ieders belangen respecteren. En daar helpt Groep Claesen je graag mee.

In alle gemoedsrust

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij je vanuit onze expertise juridisch advies geven en je ondersteunen en begeleiden. We zijn het klankbord waarmee jij je kansen, opportuniteiten of beslissingen aftoetst, en staan voor je klaar om – in samenwerking met onze huisadvocaat – overeenkomsten en contracten voor je op te stellen of na te lezen. Zo weet je zeker dat je het juiste juridische advies krijgt en sluit je met een gerust hart je zakelijke overeenkomsten af.

CONTACTEER ONS